Wat kost EPLAN?

Autor

14/04/20

Wat kost EPLAN?

Auteur: Roel van Roy Tijd om te lezen: minuut minuten

Op de vraag ‘Wat kost EPLAN’ bestaat geen eenduidig antwoord. De prijs die u betaalt is afhankelijk van wat u nodig heeft, want al onze oplossingen zijn op maat van uw bedrijf. Tegen welke problemen loopt u aan? Waarom overweegt u EPLAN? Welke visie heeft u voor de toekomst van uw bedrijf? 

En wie weet, misschien kunnen wij uw bedrijf wel met veel meer ondersteunen dan u aanvankelijk dacht. Behalve software bieden we namelijk ook diverse services aan, die u helpen om uw processen te optimaliseren en die uw bedrijf een grote meerwaarde en competitief voordeel bieden. 

Om u een correcte inschatting te kunnen geven van de prijs, gaan we daarom graag met u in gesprek zodat we samen kunnen bekijken hoe we uw noden en wensen het beste kunnen beantwoorden

Welke factoren bepalen de prijs?

Onze oplossingen zijn modulair en flexibel en altijd volledig op maat van uw bedrijf. Hierdoor is ons concept geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven en voor elke branche. U bepaalt bovendien in welk tempo de oplossingen geïmplementeerd worden. De totale kostprijs wordt dus onder andere bepaald door welke tools en diensten u nodig heeft en op welke termijn u die nodig heeft.

Overige factoren die impact hebben op uw kostprijs

  • Kiest u ervoor om uw medewerkers een basistraining te laten volgen? 
  • Behalve basistrainingen, bieden we ook meer gespecialiseerde opleidingen aan, zodat uw medewerkers hun kennis kunnen verdiepen. 
  • Naast de licentie, kan u ook een software service contract bij ons afsluiten. Hiermee bent u altijd zeker dat uw software up-to-date is, krijgt u toegang tot het online data portal van EPLAN en kan u te allen tijde rekenen op ondersteuning van onze experts. Voor een onderhoudscontract rekenen wij ongeveer 18% van de prijs van de licentie. 
  • Maakt u gebruik van de Quickstart? Met deze Quickstart zorgen onze experts er in één dag voor dat het EPLAN Platform opgezet wordt binnen uw IT-infrastructuur. 

Om alle efficiëntie uit onze software te halen is een opleiding cruciaal. Vandaar dat het aangeraden is om ten minste onze basistraining te volgen. Deze training duurt acht dagen. Dit lijkt op het eerste gezicht misschien lang, maar ervaring leert ons dat veel van de deelnemers na deze acht dagen zouden willen dat de training langer was. De software biedt zoveel interessante mogelijkheden

Wilt u zeker zijn dat uw medewerkers optimaal gebruik maken van uw aangekochte software? We bieden ook regelmatig opfriscursussen aan. Zo zijn uw medewerkers altijd op de hoogte van de laatste uitbreidingen, updates en tips & tricks. 

Video: Ins & outs EPLAN Electric P8: voordelen en demo

Waar moet ik op letten wanneer ik wil starten met EPLAN? Waarvoor kan ik EPLAN Electric P8 gebruiken? Hoe ga ik om met data binnen EPLAN Electric P8?

Op deze vragen krijgt u een antwoord in onze demovideo 'Ins & outs EPLAN Electric P8: voordelen en demo'.

Bekijk hier de demovideo over EPLAN Electric P8. 

Demo EPLAN Electric P8

In de demovideo 'Ins & outs EPLAN Electric P8' krijgt u een eerste introductie in het EPLAN Platform.

Veel meer dan alleen software  

EPLAN biedt u veel meer dan alleen software. We bieden u een nieuwe, meer efficiënte, manier van werken. Zo helpen we u om uw processen te standaardiseren en optimaliseren. Bijvoorbeeld door te werken met macro’s, een uniforme lay-out voor projecten en met een standaard methode voor het nummeren van componenten. Zo legt u de basis voor de automatisering van uw processen.

Onze experts hebben veel ervaring met de optimalisatie van werkprocessen en het is met deze service dat we een grote meerwaarde creëren voor uw bedrijf. Door uw werkprocessen samen met onze experts kritisch onder de loep te nemen en te optimaliseren verbetert u de interne uitwisseling van informatie, worden er minder fouten gemaakt, gaan uw kosten omlaag, verbetert de algehele kwaliteit en versnelt u de time-to-market. Kortom: uw investering rendeert zeker

Ontvang een offerte op maat

Wilt u weten wat EPLAN voor uw bedrijf kan betekenen? We bespreken graag samen met u de mogelijkheden. Maak een afspraak met een van onze experts via ons contactformulier of bel naar: +32 13 53 96 96.

New call-to-action

Dit artikel delen ...

Opmerkingen