Word een EPLAN Professional! EPLAN Trainingen

Autor

3/02/22

Word een EPLAN Professional!

Auteur: Lee Nysten Tijd om te lezen: minuut minuten

Bij EPLAN willen we de toekomst van engineering mee vormgeven. Dat doen we onder andere door future-proof software oplossingen op de markt te brengen. Maar verhoging van de efficiëntie hangt rechtstreeks samen met het kennisniveau van de gebruiker die aan de knoppen draait. 

Daarom voorziet EPLAN opleidingen die van u een echte expert maken. Zo kunt u onze oplossingen ten volle benutten en uw efficiëntie naar een hoger niveau tillen. Hier geven we een kort overzicht van de mogelijkheden voor elk ervaringsniveau en wat die inhouden.

Beginnende gebruikers

Zet u de eerste stappen in het werkveld of in de wereld van EPLAN oplossingen? De EPLAN trainingen voor beginners helpen u een sterke basis te bouwen en onze software ten volle te benutten

Voor beginnende gebruikers starten we altijd met de basis van het EPLAN platform : EPLAN Electric P8. In deze toepassing wordt het elektrisch ontwerp opgebouwd. Nadien kan deze informatie gebruikt en uitgebreid worden met 3D kastopbouw in EPLAN Pro Panel.

Ervaren gebruikers

Heeft u al een paar jaar ervaring met EPLAN Electric P8 opgebouwd? U kunt uw kennis onderhouden en uitbreiden met onze opleidingen. Optimaliseer uw werkproces en blijf op de hoogte van de laatste updates in onze software. 

Voor onze ervaren gebruikers bieden we algemene opleidingen in het EPLAN Platform, of meer specifieke uitbreidingen op EPLAN Electric P8. Zo kunt u uw kennis verbreden op het gebied van klemmen/kabels, PLC of artikelbeheer om nog efficiënter te ontwerpen

Beheerders/key users

Beheerders of key users met een uitgebreide EPLAN Electric P8 ervaring kunnen ook nog steeds groeien. Bent u verantwoordelijk voor het beheer van de EPLAN applicatie binnen uw onderneming? Onze opleidingen helpen u de juiste keuzes te maken in de set-up en het onderhoud van het EPLAN Platform.

De focus voor key user ligt vooral om ervoor te zorgen dat de andere EPLAN gebruikers zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Het is dan ook van het grootste belang om de EPLAN macro’s goed op te zetten en te beheren. Maar u kunt nog een stap verder gaan: genereer schema’s met behulp van EPLAN Cogineer of eBUILD automation.

Onderhoudstechniekers

Gebruikt u EPLAN Electric P8 om uw as-built schema’s up-to-date te houden wanneer u een installatie of machine beheert en onderhoudt? Moet u bestaande schema’s aanpassen maar start u geen nieuwe EPLAN projecten? Dan is de EPLAN Electric P8 Maintenance training er voor u. 

We leren u hoe u wijzigingen aan de installatie snel in uw documentatie kunt verwerken. Bovendien komt u te weten hoe u EPLAN Electric P8 kan inzetten als navigatiesysteem in de View-modus om snel en doelgericht te browsen door uw documentatie. 

EPLAN Certified Engineer & Certified Company

Word een echte EPLAN-expert en onderscheid uzelf ten opzichte van andere engineers door EPLAN Certified Engineer te worden. Na het opleidingstraject bent u niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden binnen het EPLAN Platform, maar bezit u ook een waardevol kwaliteitslabel. 

Maar niet enkel individuele engineers kunnen kwaliteitslabels behalen. Word EPLAN Certified Company en kom naar buiten als kennisdrager van het EPLAN Platform. Dat maakt van uw onderneming een expertisebedrijf en geeft een mooi voordeel ten opzichte van de concurrentie.

Specifieke domeinen

Naast het ontwerp van elektrische schema’s en kast lay-out in 3D kan het EPLAN Platform natuurlijk nog veel meer. Denk daarbij aan volgende domeinen:

  • EPLAN Fluid voor het ontwerpen van uw pneumatische of hydraulische installaties
  • EPLAN Preplanning voor het voorontwerp van uw installaties of het opbouwen van intelligente P&ID schema’s
  • EPLAN Harness ProD voor het ontwerpen van uw kabelbomen in een 3D omgeving

Meer informatie nodig?

Wil u graag meer weten over onze opleidingen en wat die voor u kunnen betekenen? Bekijk alvast even ons trainingsaanbod of onze trainingen per product op de website en kies uw EPLAN-training. Wilt u liever wat advies op maat? Contacteer ons. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

EPLAN Trainingen en opleidingen

Dit artikel delen ...

Opmerkingen