De voordelen van EPLAN-trainingen

Autor

14/05/20

De voordelen van EPLAN-trainingen

Auteur: Roel van Roy Tijd om te lezen: minuut minuten

Bij EPLAN bieden we veel verschillende trainingen aan. Zowel voor beginnende als ervaren gebruikers hebben we interessante opleidingen in ons aanbod. Deze trainingen helpen u om uw kennis van de EPLAN-software op punt te zetten. Hierdoor werkt u vlotter en verhoogt u uw efficiëntie.

Doordat u beter vertrouwd bent met de mogelijkheden van de software, neemt de kwaliteit van uw projecten toe. De samenwerking met andere afdelingen zal bovendien verbeteren doordat u de mogelijkheden en functionaliteiten van de software beter begrijpt. Hierdoor kan u uw collega’s beter van de nodige informatie voorzien. 

Kortom: het volgen van een training biedt u veel voordelen. Lees meer over ons aanbod en ontdek welke EPLAN-training het beste bij u past. 

EPLAN-trainingen: kwaliteit verzekerd

De trainingen van EPLAN zijn heel hands on. Tijdens de opleiding zit u achter de computer zodat u de theorie direct in de praktijk kan toepassen. Omdat onze groepen altijd klein zijn, krijgt u volop de kans om vragen te stellen en is er voldoende ruimte voor individuele ondersteuning

Kwaliteit staat bij EPLAN hoog in het vaandel. Al onze opleidingen zijn onder andere KMO-geaccrediteerd, een belangrijk kwaliteitslabel. Dit maakt het bovendien mogelijk om subsidies aan te vragen voor onze trainingen

Welk type opleiding kiest u?

Bij EPLAN bieden we vier soorten opleidingen aan. Na afronding van elk van onze trainingen ontvangt u een certificaat. Kies voor een:

  • Reguliere training: deze trainingen geven we in kleine groepen van ongeveer zes personen. 
  • Gepersonaliseerde training: heeft u specifieke wensen? We stellen een training samen op maat van uw noden en wensen.
  • Groepsopleiding: een training voor medewerkers van één bedrijf. U volgt ons standaard programma, maar de timing bepalen we in overleg.
  • Gepersonaliseerde groepsopleiding: een opleiding voor de medewerkers van één bedrijf. De inhoud van het lesprogramma en de timing bepalen we in overleg. 

EPLAN Certified Program

Naast bovenstaande opleidingen kan u bij ons ook nog het EPLAN Certified Program volgen. Het EPLAN Certified Engineer-certificaat (ECE) is een kwaliteitslabel voor EPLAN-gebruikers. Het label bevestigt uw professionele expertise en geeft u een competitief voordeel

Naast een individueel certificaat geeft EPLAN ook bedrijven de kans om zich met een EPLAN kwaliteitslabel te onderscheiden: het EPLAN Certified Company-label. Zo kan u uw bedrijf profileren als kennisdrager van het EPLAN Platform en zet u zich in de markt als expertisebedrijf.

Zo kiest u de juiste opleiding

We bieden zeer veel opleidingen aan. Hoe weet u nu welke training het beste aansluit bij uw niveau, noden en wensen? Om u bij deze keuze te helpen hebben we verschillende trajecten voor u uitgewerkt:

  • Ga naar de pagina met onze opleidingstrajecten
  • Kies of u een beginnende of een ervaren gebruiker bent. Of selecteer beheerder / key user, onderhoudstechnieker of engineering manager. 
  • Selecteer de typologie die het best bij u past. 
  • Kies de training waar u aan wilt deelnemen. 

Met deze opleidingstrajecten maken we ons aanbod overzichtelijker, maar natuurlijk bent u volledig vrij in uw keuze voor een andere opleiding. Bekijk hier ons volledige trainingsoverzicht

Waar en wanneer vinden de trainingen plaats? 

Alle trainingen vinden plaats in een van onze trainingscentra in Seraing, Lummen of Lokeren. Al deze locaties zijn van alle gemakken voorzien: een computer met extra scherm, smartboards, presentatieschermen ... 

Het overzicht van de data waarop een training gegeven wordt, vindt u op de pagina over de specifieke opleiding. Het is ook mogelijk om een (gepersonaliseerde) groepsopleiding bij u op kantoor te volgen op een dag die u uitkomt. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Nieuw: online trainingen

Momenteel bieden we diverse trainingen ook online aan vanwege de coronacrisis. Omdat we merken dat hier veel vraag naar is en we zeer positieve feedback krijgen van de deelnemers, zijn we van plan om dit online aanbod ook na de crisis verder uit te bouwen. Ontdek ons aanbod online trainingen!

New call-to-action

Verwante tags:
Dit artikel delen ...

Opmerkingen