Snel schema’s genereren met EPLAN eBUILD Free Tips
4/08/20

Snel schema’s genereren met EPLAN eBUILD Free

Auteur: Dieter Van Lierde Tijd om te lezen: minuut minuten

Iedere dag neemt het aantal nieuwe gebruikers van EPLAN ePULSE, de cloud-omgeving van EPLAN, flink toe. Binnen EPLAN ePULSE vindt u diverse cloud-applicaties die u helpen om de volgende stap te zetten in de digitale transformatie van uw bedrijf.

Een van deze applicaties is EPLAN eBUILD. Met deze applicatie genereert u eenvoudig en snel schema’s en zet u de eerste, cruciale stappen richting automated engineering

Om EPLAN-gebruikers kennis te laten maken met het gemak van deze applicatie stelt EPLAN een gratis versie ter beschikking: EPLAN eBUILD Free. Ontdek de voordelen van EPLAN eBUILD Free en van werken in de cloud

Ontdek EPLAN eBUILD Free

In EPLAN eBUILD Free vindt u vooraf gedefinieerde bibliotheken met templates die u als basis kan gebruiken voor uw schema. Met de gebruiksvriendelijke configurator past u een van de templates aan en creëert u in een handomdraai een volledig nieuw schema of delen van een nieuw schema.

In deze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe EPLAN eBUILD Free werkt.

 

De voordelen van EPLAN eBUILD Free

Als applicatie biedt EPLAN eBUILD Free u diverse voordelen: 

  • De configurator is zeer gebruiksvriendelijk. U kiest een template, selecteert de opties die u wilt en uw schema wordt automatisch gegenereerd. 
  • Door een deel van het werk te standaardiseren, worden er minder fouten gemaakt en neemt de kwaliteit van uw werk toe. 
  • U bespaart veel tijd.
  • U kan deze applicatie gratis en onbeperkt gebruiken. 

Met EPLAN eBUILD Free profiteert u bovendien van de bijkomende voordelen van het werken in een cloud-omgeving: u hoeft geen software te installeren; de software is altijd up-to-date; uw gegevens en projecten worden veilig opgeslagen in de cloud en samenwerken wordt eenvoudiger. 

Voor wie is EPLAN eBUILD Free?

Iedereen die EPLAN Electric P8 of EPLAN Pro Panel Professional geïnstalleerd heeft, kan gebruik maken van EPLAN eBUILD Free. Het enige dat u hoeft te doen is een gratis account aanmaken op ePULSE.com

Zodra u dit gedaan heeft krijgt u toegang tot de EPLAN ePULSE-community en kunt u gebruik maken van EPLAN eBUILD Free, de EPLAN eBUILD Project Builder en EPLAN eVIEW Free.

EPLAN ePULSE

Dit artikel delen ...

Opmerkingen