Leestip: Nog sneller richting een digitale toekomst met het Eplan Platform 2022

Autor

Robby Doumen Robby Doumen Managing director EPLAN Software & Services Belgium
23/07/21

Leestip: Nog sneller richting een digitale toekomst met het Eplan Platform 2022

Auteur: Robby Doumen Tijd om te lezen: minuut minuten

Sebastian Seitz, de CEO van Eplan, vertelt in het magazine be top over het Eplan Platform 2022, nieuwe cloudverbindingen en de meest actuele trends in de industrie.

Welke uitdagingen moet engineeringsoftware de komende tien jaar aangaan? In het tijdschrift be top vertelt CEO Sebastian Seitz over hoe Eplan naar de toekomst van de engineering kijkt.

EPLAN Platform 2022 biedt een nieuwe gebruikerservaring

Bij de ontwikkeling van het Eplan Platform 2022, dat naar verwachting vanaf de zomer van 2021 beschikbaar is, is vooral gefocust op een nieuwe gebruikerservaring. De interface is optisch en functioneel aangepast aan apps voor mobiele apparaten en tal van internationaal gebruikte desktoptoepassingen. De grote verscheidenheid aan softwarefuncties, die in de loop der jaren werden ontwikkeld, krijgt structuur dankzij een individueel aanpasbare werkbalk, een invoerassistent en backstageweergave. Belangrijke en veelgebruikte functies zijn in een oogopslag zichtbaar.

“Voor privégebruik zijn we gewend geraakt aan intuïtieve software die zonder veel uitleg gebruikt kan worden. Ook in een technische werkomgeving moeten gebruikers kunnen rekenen op hulpmiddelen die niet alleen hoogwaardige resultaten opleveren, maar ook op het vlak van bediening en optische kenmerken state of the art zijn, en dat ook lang blijven”, vindt Sebastian Seitz.

Een blik op de andere thema's:

  • Sectortrends binnen de industrie
  • Nieuwe cloudverbindingen met Eplan eManage
  • Strategieën rond digitale transformatie
  • De nieuwe abonnementsformule voor nieuwe Eplan-licenties

Lees het volledige artikel hier in het webtijdschrift be top (in het Engels).

Dit artikel delen ...

Opmerkingen