5 EPLAN-webinars die de moeite zijn om te herbekijken Tips
24/06/20

5 EPLAN-webinars die de moeite zijn om te herbekijken

Auteur: Guy Willems

EPLAN organiseert al enkele jaren webinars, die u achteraf online kunt herbekijken. Maar welke webinars mag u absoluut niet gemist hebben? Het is moeilijk om een top-5 te maken, maar we lijsten hieronder vijf van onze best herbekeken webinars op.

De laatste jaren heeft EPLAN tal van interessante webinars gegeven. Sinds de coronacrisis hebben we de frequentie van onze webinars nog wat opgeschroefd. We hebben daarbij een gewoonte van gemaakt om ieder webinar achteraf online te zetten, zodat u deze achteraf kunt herbekijken.

We merken dat deze webinars goed herbekeken worden. Maar we krijgen dikwijls de vraag van onze klanten welke webinars ze absoluut bekeken moeten hebben. In willekeurige volgorde lijsten we hieronder de meest interessante webinars op.

1. EPLAN PLC-integratie met Siemens TIA Portal

Laat de wereld van hardware en software samensmelten door middel van de AML-technologie. We tonen u de data-uitwisseling op hoog niveau tussen EPLAN Electric P8 en Siemens TIA portal.

Herkbekijk het webinar hier

2. Efficiënt gebruik van klemmen binnen EPLAN

Klemmen, iedere ontwerper gebruikt het wel. Het grote aanbod aan klemmen op de markt maakt het niet altijd makkelijk om klemmen snel en efficiënt binnen EPLAN te gebruiken. We geven u hierover enkele handige tips & tricks en gaan we dieper in op etageklemmen.

Herkbekijk het webinar hier

3. Artikelbeheer via het EPLAN Data Portal

In dit webinar gaan we dieper in op het gebruik van het EPLAN Data Portal en de artikeldatabase. We laten zien hoe u opgehaalde data eenvoudig verrijkt met nieuwe, geüpdatete gegevens van de fabrikant.

Herkbekijk het webinar hier

4. Hoe EPLAN gebruiken via telewerk?

Onze medewerkers en onze klanten werken veelal van thuis uit. Maar wat heeft een EPLAN gebruiker zoal nodig om van thuis te kunnen werken? Hoe gaat u het best om met uw EPLAN licenties? En wat met uw data?

Herkbekijk het webinar hier

5. Macro’s: de bouwstenen van efficient engineering

Waarom zijn macro’s zo handig? Hoe kunt u deze indelen en structureren? We leggen uit waarom macro’s zonder macroprojecten nadelig zijn en wat de mogelijkheden van macrovakken zijn. We laten ook zien wat macrodefinities zijn en hoe u kunt omgaan met macro’s die u hebt gedownload van het EPLAN Data Portal.

Herkbekijk het webinar hier

New call-to-action

Share this...

Opmerkingen