5 EPLAN-webcasts die de moeite zijn om te herbekijken

Autor

24/06/20

5 EPLAN-webcasts die de moeite zijn om te herbekijken

Auteur: Guy Willems Tijd om te lezen: minuut minuten

EPLAN organiseert al enkele jaren webcasts, die u achteraf online kunt herbekijken. Maar welke webcasts mag u absoluut niet gemist hebben? Het is moeilijk om een top-5 te maken, maar we lijsten hieronder vijf van onze best herbekeken webcasts op.

De laatste jaren heeft EPLAN tal van interessante webcasts gegeven. Sinds de coronacrisis hebben we de frequentie van onze webcasts nog wat opgeschroefd. We hebben daarbij een gewoonte van gemaakt om iedere webcast achteraf online te zetten, zodat u deze achteraf kunt herbekijken.

We merken dat deze webcasts goed herbekeken worden. Maar we krijgen dikwijls de vraag van onze klanten welke webcasts ze absoluut bekeken moeten hebben. In willekeurige volgorde lijsten we hieronder de meest interessante webcasts op.

1. EPLAN PLC-integratie met Siemens TIA Portal

Laat de wereld van hardware en software samensmelten door middel van de AML-technologie. We tonen u de data-uitwisseling op hoog niveau tussen EPLAN Electric P8 en Siemens TIA portal.

Herkbekijk de webcast hier

2. Efficiënt gebruik van klemmen binnen EPLAN

Klemmen, iedere ontwerper gebruikt het wel. Het grote aanbod aan klemmen op de markt maakt het niet altijd makkelijk om klemmen snel en efficiënt binnen EPLAN te gebruiken. We geven u hierover enkele handige tips & tricks en gaan we dieper in op etageklemmen.

Herkbekijk de webcast hier

3. Artikelbeheer via het EPLAN Data Portal

In deze webcast gaan we dieper in op het gebruik van het EPLAN Data Portal en de artikeldatabase. We laten zien hoe u opgehaalde data eenvoudig verrijkt met nieuwe, geüpdatete gegevens van de fabrikant.

Herkbekijk de webcast hier

4. Hoe EPLAN gebruiken via telewerk?

Onze medewerkers en onze klanten werken veelal van thuis uit. Maar wat heeft een EPLAN gebruiker zoal nodig om van thuis te kunnen werken? Hoe gaat u het best om met uw EPLAN licenties? En wat met uw data?

Herkbekijk de webcast hier

5. Macro’s: de bouwstenen van efficient engineering

Waarom zijn macro’s zo handig? Hoe kunt u deze indelen en structureren? We leggen uit waarom macro’s zonder macroprojecten nadelig zijn en wat de mogelijkheden van macrovakken zijn. We laten ook zien wat macrodefinities zijn en hoe u kunt omgaan met macro’s die u hebt gedownload van het EPLAN Data Portal.

Herkbekijk de webcast hier

New call-to-action

Dit artikel delen ...

Opmerkingen